Overige schade

Overige dienstverlening:

De dienstverlening van De Contra Expert gaat echter veel verder dan alleen het verrichten van contra-expertise. Voor onze vaste opdrachtgevers biedt De Contra Expert vele overige mogelijkheden. Onderstaand hebben wij een aantal belangrijke dienstverleningen voor u samen gevat.

Tussenpersonen:

Voor de onze samenwerkende tussenpersonen en bedrijven bieden wij een totaal concept. Van het standaard bijstaan van al uw klanten tijdens de totale schade-afhandeling tot een back office mogelijkheid. Door samenwerkingsverbanden met een groot aantal specialisten, Claimshulp.nl en  Helpdeskschade bieden wij onze opdrachtgevers een totaal pakket waarbij alle mogelijke vragen op het gebied van schade, maar ook op juridisch vlak en andere vlakken, door een vast team van specialisten direct in behandeling wordt genomen. Ook regres en zaken welke niet onder een verzekeringsdekking vallen kunnen door ons volledig in behandeling worden genomen. Door een 24/7 bereikbaarheid bieden wij onze klanten ook telefonische achterwacht voor als het kantoor of het bedrijf is gesloten. Wilt u meer informatie over deze unieke dienstverlening, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overige specialisaties:

De Contra Expert voert buiten de hoofditems, auto, inboedel en opstal ook contra-expertises uit aan boten, bedrijfsschade, oldtimers, campers en motoren. Tevens hebben wij specialisten op het gebied van woonwagens, chalets, bedrijfsfaillissementen en op het gebied van bedrijfsovername. Bent u op zoek naar een taxatie en of een inspectie van roerende en onroerende zaken biedt De Contra Expert ook hier mogelijkheden voor. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor het aanvragen van een contra-expertise aan uw voertuig kunt u gebruik maken van onderstaande button.

AANVRAAG

"Als je vooruit wilt, moet je weten wat je tegenhoudt."

Ik wil graag dat De Contra Expert mij verder helpt. Klik dan op de button…

Voor afspraken, persoonlijk contact of bezoek kunt u altijd ons vaste nummer gebruiken.

Wilt u meer weten van ons, of eens van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op via ons vaste nummer 085 -13 03 278 of via mail info@decontraexpert.nl

contactformulier