[minti_headline type=”h2″ font=”font-special” size=”fontsize-xxl” color=”#540001″ transform=”transform-uppercase” margin=”0″]De Contra Expert is úw expert, úw coach en úw advocaat in één team! Wij zetten alles in voor u!
Vraag het ons en wij lossen het op!
[/minti_headline]

De Contra Expert bestaat uit een grote groep vakspecialisten die ieder op hun vakgebied hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Van bouwkundige tot inboedelexperts en van specialisten op bedrijfsschade tot advocaten en experts op het gebied van inventaris. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar en werken landelijk. De Contra Expert heeft alle deskundigheid in huis. Ons team staat staat klaar om u te helpen!

DOORDAT DE CONTRA EXPERT LANDELIJK WERKZAAM IS EN HAAR EXPERTS OOK IN ALLE REGIO’S HEEFT GEVESTIGD, ZIJN WIJ SNEL OP LOCATIE. WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR ONDER ÉÉN ALGEMEEN NUMMER 085 – 13 03 278 WAARDOOR WIJ ACCURAAT KUNNEN WERKEN. 

De Contra Expert is onlangs uitgeroepen tot hét uitvoerende orgaan van Helpdeskschade en De Nationale Vraagbaak. Door verregaande samenwerkingen te realiseren op het gebied van schade in het algemeen kunt u met al uw vragen over schade, schade-afhandeling en verzekeringstechnische zaken bij ons terecht. Ons team van experts, coaches en juristen staan klaar om u te helpen! De Contra Expert eerbiedigt de richtlijnen van het NIVRE en de gedragslijnen hieromtrent.

DE CONTRA EXPERT; WIJ DIENEN MAAR ÉÉN BELANG, ÚW BELANG!