Inboedel schade

Wat is inboedel:

Bij inboedel dient u te denken aan alle roerende zaken welke u voor de particuliere huishouding gebruikt. Met andere woorden; alle zaken die u normaal gesproken mee zou nemen indien u verhuist. Onder de inboedel vallen onder andere meubelen, kleding, vloerbedekking, laminaat, sieraden, computers, laptops, telefoons, schoenen, etc. etc.

Maximeringen:

Een aantal zaken zijn op een inboedelpolis gemaximeerd. U moet dan bijvoorbeeld denken aan sieraden, geld- en geldwaardig papier, audio- visuele zaken en huurdersbelang. Voor deze genoemde zaken zijn op de inboedelpolis vaak maximumbedragen vermeld. Kijk daarom eerst even uw polis na voordat u hier bezwaar tegen gaat maken.

Voor het aanvragen van een contra-expertise aan uw voertuig kunt u gebruik maken van onderstaande button.

AANVRAAG

Huurdersbelang:

Huurderbelang zijn de zelf aangebrachte verbeteringen in een huurwoning. U dient in deze te denken aan sauswerk, behang en of stucwerk. Ook zelf aangebrachte lambrisering, een keuken, badkamer, parketvloer of een spanplafond vallen onder dit kopje huurdersbelang. Dit is vaak tot 10% van de verzekerde som meegenomen op de inboedelpolis. Indien u meer geld heeft besteed aan deze zaken dient de voorkeur dit apart mee te verzekeren. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen en of mailen.

Schade afhandeling:

Volgens de polis heeft u recht op de huidige vervangingswaarde van het beschadigde object. Er zijn echter een aantal uitzonderingen op de polis genoemd waarbij geen nieuwwaarde, maar een dagwaarde wordt vastgesteld. In uw polis zijn al deze uitzonderingen met name genoemd.

"Bij problemen, groot of klein, we zullen er altijd voor u zijn!"

Ik wil graag dat De Contra Expert mij verder helpt. Klik dan op de button…

Voor afspraken, persoonlijk contact of bezoek kunt u altijd ons vaste nummer gebruiken.

Wilt u meer weten van ons, of eens van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op via ons vaste nummer 085 -13 03 278 of via mail info@decontraexpert.nl

contactformulier