Chat with us, powered by LiveChat

NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact

Om de drempel voor u zo laag mogelijk te houden, hebben wij gekozen voor een deels digitale handelswijze. Dit betekent in praktijk dat er in eerste instantie per e-mail wordt gecommuniceerd en dat we zo veel mogelijk online proberen te antwoorden.

Binnendienst

Doordat ook wij beseffen dat niet altijd alles per e-mail kan worden doorgenomen, beschikt De Contra Expert over een volledige binnendienst en experts welke strategisch door Nederland en Belgie zijn geplaatst. Hierdoor beschikken wij over alle mogelijkheden om het persoonlijke contact te intensiveren. Indien u persoonlijk contact wenst, kan de binnendienst van De Contra Expert u antwoord geven op al uw vragen. Indien de binnendienst u geen antwoord kan geven, dan kan één van de gespecialiseerde experts van De Contra Expert dat wel. U kunt ons bereiken via één centraal nummer: 0900-1820 (24 uur per dag)

Medewerker spreken?

Voor vragen en opmerkingen welke u niet per mail wenst te stellen of indien u liever iemand persoonlijk wenst te spreken, kunt u ons altijd 24 uur per dag bereiken op onderstaand telefoonnummer:

24 UUR PER DAG
0900-1820
Zelf mailen? Dat kan via deze button…

Contactgegevens

De Contra Expert
Postbus 11
5480 AA Schijndel
KvK 53382048